Träna med VitaePro

Fysisk inaktivitet är på väg att bli ett stort samhällsproblem, vikten bland svenska kvinnor och män ökar, en viktökning som till viss del beror på fysisk inaktivitet. Genom att öka din aktivitetsnivå kan du bromsa denna utveckling, om du gör träningen till en del av vardagen är det lättare skaffa sig bra rutiner samtidigt som du ökar aktivitetsnivån.

Det är aldrig för sent att börja träna, det gäller bara att anpassa aktiviteten till din nivå. Träning har en positiv effekt på din hälsa oavsett vilken ålder du börjar träna i.

Vi uppmuntrar våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter av VitaePro och vad de inspireras av, här kan du ta del av några av våra mest inspirerande kundberättelser. Förhoppningsvis kan de ge dig inspiration till att komma igång med träningen redan idag.

Per Arne Ellefsen

Per Arne är en aktiv pensionär som spenderar många timmar på sin cykel. Sommaren 2011 cyklade han ända från Gibraltar till Oslo. För flera år sedan fick Per Arne upp ögonen för VitaePro, han såg en annons och blev nyfiken. Det var vad VitaePro innehåller som väckte hans uppmärksamhet. – Speciellt vitamin D är intressant för mig som tränar mycket, berättar Per Arne.

Birken – ingen match

Per Arne har cyklat Trondheim-Oslo hela 9 gånger och även det 94 kilometer långa norska cykelloppet Birken ett par gånger. – Med en bra kost och ett bra träningsgrunnlag känns det lätt för mig att ge allt. Birken är ingen match, det är alltför kort, säger Per Arne med ett leende.

Per_Arne_Porträtt
Per Arne cyklar mountainbike
Per Arne äter VitaePro som sitt fasta kosttillskott

Cyklade 450 mil på 25 dagar

I juni 2011 cyklade Per Arne Gibraltar-Oslo, en resa på 450 mil som inte tog mer än 25 dagar. Resan bestod av många tuffa utmaningar, men Per Arne är en person som ser lösningar där andra kanske ser problem. – Det var inga problem att hitta motivation för att cykla från Gibraltar till Oslo, bara resan och upplevelsen var tillräcklig i sig. För mig är det härligt att kunna tänja på gränserna och testa kroppen för att se vad man faktiskt klarar av att genomföra.

Tålamod

Per Arne rekommenderar andra till att ha lite tålamod när de börjar med VitaePro. – Det är värt att vara lite tålmodig, du kommer märka att det känns rätt för dig. För mig funkar det jättebra, avslutar Per Arne.

Krister Djupmark

Krister Djupmark bor i Falun i Dalarna, han har många fritidsintressen och träningen har alltid varit en stor del av hans liv. Krister har tidigare varit handbollsspelare på elitnivå och gillar fortfarande att hålla sig i form, han jobbar som spinninginstruktör 2-3 kvällar i veckan och tar sig gärna en joggingtur eller promenad med sina hundar.

Krister_ishockey
Krister körde buss i sitt tidigare jobb
Krister har ätit VitaePro i många år

Valde VitaePro

I samband med att Krister körde igång med spinning fick han upp ögonen för kosttillskott, han såg en reklam på TV och valde att prova VitaePro. – Det är härligt att kunna hålla på med alla sina aktiviteter och hålla sig i form även på äldre dagar, säger Krister.

Krister är glad att han valde VitaePro och har stor tilltro till produkten. – Jag har lyckats värva både vänner och bekanta som även dem är mycket nöjda. Det är härligt att jag kan leva ett aktivt liv och ägna mig åt det som jag tycker är roligt, avslutar han.

MUSKLER

VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

HJÄRTA

VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

LEDER

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

MINSKA TRÖTTHET

VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

IMMUNSYSTEM

VitaePro innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.

BLODCIRKULATION

VitaePro innehåller olivolje-polyfenoler som bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress.**

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

**Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol dagligen, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.