Viktigt med energi i en stressig vardag

Mångas vardag består av stress, något som kan resultera i att man känner sig utmattat i slutet på dagen. I en hektisk vardag är det viktigt att tänka på vad du stoppar i dig, genom att äta för mycket dålig mat är risken att du känner dig sliten och tom på energi. Det är viktigt att bryta den onda cirkeln innan den riskerar att påverka din livssituation negativt.

Att försöka undvika stress, äta bra mat, träna och få sig en god natts sömn är en bra start för att få mer energi och få ut mer av dagen.

Här kan du ta del av VitaePro-användares berättelser och hur dem skaffat sig bra rutiner för att hålla sin energinivå på topp.

Hanna-Maria Seppäla

Hanna-Maria Seppälä är en finsk landslagssimmerska som har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, med VM-guld och över 100 nationsrekord på meritlistan. Hanna-Maria tränar mycket och det är därför viktigt för henne att ta hand om kroppen. Hon äter en balanserad kost, tränar mycket och är noga med att sova ordentligt om natten. – För mig är kost, träning och sömn alla viktiga faktorer för en sund livsstil, säger hon.

Hanna-Maria dansar
Hanna-Maria Seppälä porträtt
Hanna-Maria tar VitaePro som sitt dagliga kosttillskott

VitaePro som dagligt kosttillskott

– Med en hög aktivitetsnivå är det viktigt för mig att ha överskott efter en lång dag med träningspass. Hanna Maria tar VitaePro som sitt dagliga kosttillskott då det bland annat innehåller antioxidanterna C- och E-vitamin samt D-vitamin och omega 3-fettsyror. – I tillägg till min vanliga kost tar jag VitaePro varje dag.

.

MUSKLER

VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

HJÄRTA

VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion.*

LEDER

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

MINSKA TRÖTTHET

VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

IMMUNSYSTEM

VitaePro innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.

BLODCIRKULATION

VitaePro innehåller olivolje-polyfenoler som bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress.**

*Vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

**Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol dagligen, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.